Recensies en gastenboek

 

Lees de recensies die clienten opstuurden. Onderaan de pagina kun je zelf een recensie achterlaten.

Wendy kan met grote toewijding en een goed analytisch vermogen klachten met elkaar in verband brengen. Dankzij biofotonentherapie ben ik van mijn schildkliermedicijnen afgekomen.

 

P. Zijp, Delft.

 

Ik heb Wendy leren kennen via mijn zus. Ik had heel veel last van gewrichtspijn in mijn hele lichaam. Dankzij Wendy ben ik er weer helemaal bovenop en ben ik ook verlost van mijn medicatie.

 

Kris Van Meldert-Luyten, Tremelo Belgie

 

John en Helen,  respectievelijk een acute maagzweer en acute blaasontsteking:

Mijn blaasontsteking is helemaal over na 1 behandeling en John is na drie behandelingen weer helemaal in orde! Zijn pijn is weg en hij zingt weer! Ik ben zo blij! Ik weet niet wat we hadden moeten doen als jij er niet was geweest. John heeft een enorm herstel doorgemaakt dankzij jou. We hebben zo veel vertrouwen in jou en komen zeker terug als er weer wat nodig is.

 

Helen Kealy, Dungarvan Ierland

 

Ongelofelijk! Na twee behandelingen is mijn gordelroos zo goed als verdwenen! Ik zie het nauwelijks meer en heb er helemaal geen last meer van. Ook mijn algehele gevoel. Het lijkt alsof het nu pas tot me doordringt wat het met me heeft gedaan.

 

Monique, Zeist.

 

Vroeger had ik heel veel last van allergische reacties op huisdieren, niesbuien en tranende ogen. Dit is heel fel verbeterd na de behandeling met Biofotonen. Door een al te stressvolle job had ik regelmatig een veel te hoge bloeddruk. De behandeling met Biofotonen zorgde er voor dat hij nu goed onder controle is. De stressconrole moet ik natuurlijk ook zelf in de hand houden!

 

R. Claes, Herentals Belgie

 

Bij mijn eerste biofotonen therapie behandeling van Wendy was ik doodziek met de ergste griepverschijnselen die ik ooit had gehad.  Niet alleen creeerde Wendy een veilige, warme en ondersteunende omgeving maar ze was ook zorgvuldig, holistisch en grondig in haar werk. Nooit eerder voelde ik me in een behandeling zo ondersteund en verzorgd als bij haar. Op het moment dat ze de wortel van mijn aandoening te pakken had, voelde ik mijn ziel thuiskomen in mijn lichaam, kleur kwam weer terug in mijn gezicht en mijn energie stroomde weer! Sindsdien ga ik altijd langs bij Wendy als zij naar Ierland komt. Ik weet dat dit voor het grootste belang is voor mijn gezondheid, vooral in de wereld waarin we nu leven.

 

Karen, Dungarvan Ierland

 

Sinds je mijn pijnappelklier hebt ontstoord met dat radio-actief jodium, heb ik die heftige nechtmerries niet meer.

 

Anoniem

 

Biofotonentherapie bij Wendy heeft er voor gezorgd dat er zo veel, zowel fysiek als emotioneel, is opgeruimd. Hierdoor heb ik veel meer levensenergie gekregen. Ik voel me veel vrijer! Het is heel bijzonder hoe Wendy te werk gaat, zeer professioneel.

 

Jacqueline de Rover, Rhoon

 

Over littekens na een bypassoperatie:

Echt super! Ik voel mijn littekens niet meer! Anders voelde ik die met elke ademhaling min of meer en met diepe ademhaling zeker. Topspulletje die biofotonen!

 

Anita Rosenboom, Wezup

 

Ik ben heel dankbaar voor jouw hulp, zorg, onderzoek, biofotonenapparaat en liefde die jij mij hebt gegeven! Ik heb nu het gevoel dat mijn lichaam helemaal is opgeschoond van binnen en da is een supergevoel!!! Dit heb ik nog niet vaak ervaren. Dus nu moet ik dat vast blijven houden. Heel veel lieve groetjes!

 

Ellen Bouter

   

Hoi Wendy! Ben jou zo dankbaar dat je me meeneemt op m'n reis naar de ultieme vrijheid. Langzaam en voorzichtig kom ik uit de gevangenis van oordelen en verdedigen. Dat is soms eng en soms 'grote blij'. Wat een prachtig proces! Liefs!

 

Anoniem

 

 

Laat een recensie achter:

Commentaren: 2
 • #2

  Kitty (woensdag, 30 november 2022 13:27)

  Geruime tijd geleden heb ik behandelingen ontvangen van Wendy.
  Wendy is een serieuze therapeut en werkt precies. Daarbij heeft ze een luisterend oor.
  Het heeft mijn lichaam en geest veel goeds gebracht.
  Zo heb ik geen last meer van duizelingen.
  Tevens heb ik reumatitis die na de behandelingen rustig is geworden.
  Ik voel mij twee jaar na dato nog steeds goed en gezond. De behandelingen hebben mijn lichaam in evenwicht gebracht.
  Uiteraard zorg ik goed voor mijn lichaam door biologische voeding en weinig vlees.
  Het prettige van deze geneeswijze is dat er geen chemische stoffen of straling worden gebruikt, wat niet ten goede komt aan het herstel van het lichaam.

 • #1

  Aukje de Boer (zaterdag, 29 oktober 2022 12:10)

  Ik voel meer stevigheid in mijzelf en kan betere beslissingen nemen waarbij ik makkelijker voor mijn wensen opkom. Tijdens de behandelingen voelde ik lichte prikkelingen door mijn lichaam gaan. Ik voel me blij dat dit bestaat en mijn geloof erin is groot.