GEZONDHEIDSKLACHTEN DIE MET DE CHIREN® BEHANDELD KUNNEN WORDEN

Aangezichtspijn

ADHD

Allergieën

Angst, paniekstoornissen

Artritis

Artrose

Astma

Autisme

Bacteriële infecties

Bekkeninstabiliteit

Burn-out curatief en preventief

Candida, schimmelinfectie

Carpaal tunnel syndroom

Chronische vermoeidheid

Darmaandoeningen

Depressie

Diabetes

Dyslexie

Dementie

Emotionele problemen

Fibromyalgie

Galstenen

Hart- en vaatziekten

Hartritmestoornissen

Herpes 

 HPU

Hypoglykemie

Kinderziekten (rode hond, mazelen, bof, roodvonk etc.)

Kinkhoest

Leveraandoeningen

Maagzweer en andere maagklachten

Menstruatieklachten, PMS

Migraine, spanningshoofdpijn e.a.

Multiple sclerose

Nierstenen

Parasitaire infectie

Reuma

Slapeloosheid

Spier- en gewrichtsklachten

Spin-Inversie

Stralingsbelasting

Stress en spanningen

Toxoplasmose

Vaccinatieschade

Verminderde vruchtbaarheid

Voedselvergiftigingen

Virale infecties

Whiplash

 


CHIREN®, een uniek instrument!

In mijn praktijk werk ik met de Chiren®. Dit is een uniek foton-filter ontwikkeld in Duitsland dat de specifieke behoeften van lichaam en geest in kaart brengt die nodig zijn om volledig te kunnen helen.  Met het instrument worden 120 fotonpunten op acupunctuur meridianen op vingers en tenen gemeten. Deze punten corresponderen met de verschillende orgaansystemen. 

 

De Chiren is het enige foton-biofeedback instrument waarbij cliënten worden behandeld met coherent licht!

 

Dit heeft twee belangrijke voordelen:

 

1)  Omdat informatie wordt overgedragen via veel hogere frequenties dan bij elektroden (gebruikelijk bij de meeste foton-instrumenten) corrigeert de Chiren® zowel de emotionale en mentale aspecten van gezondheidsproblemen als de fysieke aspecten daarvan. Dit maakt de Chiren® bij uitstek geschikt om het materiële en immateriële lichaam in haar volledige samenhang te helen.

 

2) Veiligheid. Informatie via coherent licht wordt aangereikt middels een zelfregulerend feedback-systeem waarbij het lichaam uitsluitend reageert op informatie die het lichaam nodig heeft.  Hierdoor kunnen lichaam en geest niet belast worden met verkeerde informatie. Informatie die niet aansluit bij de wensen van het lichaam wordt simpelweg niet opgepikt omdat het niet resoneert. Daarom is er geen enkele kans op schade of bijwerkingen.

 

'cleaning the terrain'

De centrale doelstelling in alle behandelingen met de Chiren is zoals Boswinkel stelt 'Cleaning the terrain'.

Een uitspraak ontleend aan Louis Pasteur die honderd jaar geleden al vertelde dat we ons niet moeten richten op de micro-organismen maar op het milieu waarin zij leven. In een gezond milieu krijgt ziekte geen kans. Alle behandelingen met de Chiren hebben tot doel het milieu in het lichaam zodanig te versterken dat toxische stoffen, bacteriën en virussen geen bedreiging meer vormen voor het lichaam.

Inzicht in ONBEGREPEN KLACHTEN

Het mooie van behandelingen met de  Chiren®  is dat je samen op ontdekkingsreis gaat waarbij de Chiren® het lichaam zelf laat spreken.  De Chiren vertolkt direct de behoeftes van lichaam en geest zonder dat er een diagnose gesteld hoeft te worden. Het voordeel hiervan is dat de behandeling onkwetsbaar is voor interpretatiefouten in het stellen van een diagnose.

 

Vaak hebben mensen te horen gekregen dat zij bepaalde klachten hebben maar merken zij dat dit door medicijngebruik niet over gaat.  Dat komt omdat de reguliere geneeskunst slechts een deel van het hele organisme behandelt (alleen de stoffelijke chemische processen) maar ook omdat zij te weinig rekening houdt met de onderlinge samenhang en samenwerking van de verschillende orgaansystemen. De Chiren® is juist ontwikkeld om de behoeftes van lichaam en geest in die samenhang te identificeren en te ondersteunen. Via dit instrument ontdek ik met mijn cliënten altijd onbekende onderliggende oorzaken. Bijvoorbeeld dat een frozen shoulder opgelost kan worden door de darmen te behandelen of dat nierstenen kunnen voortkomen uit een virale, toxische of traumatische  belasting van de bijschildklieren of dat diabetes type II kan samenhangen met een ontstoken galblaas en twaalfvingerige darm.  Het is dan alsof het ontbrekende puzzelstukje eindelijk op zijn plaats valt.  Al met al geeft dit enorm veel inzicht en houvast ook naar de toekomst toe wanneer cliënten weer op eigen kracht hun weg vervolgen.  I

Voor wie?

Biofotonen therapie is in principe voor iedereen toegankelijk. Zowel voor periodiek onderhoud om ziekte te voorkomen, om beter in vorm te raken of voor de  behandeling van acute, chronische of onbegrepen gezondheidsklachten. Ik breng daarnaast speciale expertise mee op het gebied van geboortezorg en negatieve gezondheidseffecten veroorzaakt door mobiele communicatie. 

 

Uitgesloten van behandeling zijn mensen die immuun-onderdrukkende medicijnen slikken en/of een orgaan- of weefseltransplantatie hebben ondergaan of lichaamsvreemde implantaten hebben die direct met vitale organen zijn verbonden.

 

 

 

 

waar?

Je bent welkom in mijn praktijk aan huis in Delfgauw in Zuid-Holland. Maar ik kan ook met de Chiren® bij jou thuiskomen of op een locatie naar wens. Mijn praktijk is mobiel.  Dat biedt een aantal voordelen. Het biedt mensen met weinig energie de gelegenheid zich direct na behandeling over te kunnen geven aan rust in hun eigen omgeving en bespaart hen de reis naar mijn praktijk.  Bovendien biedt dit het voordeel dat ik gelijktijdig een stralingsmeting kan uitvoeren met advies voor een minimale stralingsbelasting. Dit werkt ondersteunend in alle herstelprocessen.

 

Intake

 

Voor de eerste behandeling wordt altijd gevraagd naar algemene gegevens en bijzonderheden rondom de gezondheid een cliënt. Dit dient als kader in de behandelingen en zorgt voor een beter begrip tussen zorgverlener en cliënt.

behandeling

Een behandeling duurt 2 uur.

 

Via elektrische acupunctuur wordt eerst de weerstand van de huid gemeten op specifieke foton-punten op de handen om te bepalen of er sprake is van een whiplash of een toestand die spin-inversie genoemd wordt.  Die situaties worden dan eerst door een korte behandeling opgeheven zodat de ontvankelijkheid van het lichaam voor de behandeling optimaal is.  Hierna worden alle meridiaanpunten op vingers en tenen gemeten om vast te stellen welke organen chaotisch en coherent licht uitstralen.

 

Dan volgt een behandeling waarbij de cliënt twee kristalglazen handvatten vasthoudt. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Voor kinderen kan dit in anderhalve minuut. De Chiren meet de fotonen-emissie van het lichaam via het rechter handvat  Het instrument vereffent het chaotische licht en versterkt het coherente licht en voorziet dat van de corrigerende informatie uit de acupunctuur meting en stuurt dat via het linker handvat naar het lichaam. Dit handvat kenmerkt zich door het blauwe licht.

 

Hierna worden de punten nogmaals opgemeten om te zien of de organen nu coherent licht uitstralen.

 

 

Aan het eind worden twee glazen voetplaten onder de voeten geplaatst voor een programma dat ongeveer 17 minuten duurt.  Kinderen onder de twaalf krijgen in plaats daarvan vaak  een extra hand behandeling.

 

 

Hoe vaak?

Ik bied verschillende trajecten aan voor verschillende doelgroepen (zie tarieven). Voor kinderen, jongeren en mensen die recent problemen hebben ontwikkeld zijn meestal maar een aantal behandelingen nodig om hun natuurlijke balans te hervinden en zich klachtenvrij en energiek te voelen.  

 

Voor mensen waarbij klachten gedurende decennia zijn opgebouwd is doorgaans een langer traject van een aantal maanden tot een jaar nodig. 

Planning van een behandeling

De behandeling werkt 72 uur door op lichaam en geest en activeren het zelf-herstellend vermogen van je lichaam. Dat vraagt energie die ergens vandaan moet komen. Voor de effectiviteit van de behandelingen wordt daarom geadviseerd om deze drie dagen zo min mogelijk inspanning te leveren en zo goed mogelijk toe te geven aan rust en slaap. Hiermee ondersteun je namelijk actief het natuurlijke herstelproces..  Wanneer je je vermoeider dan gebruikelijk voelt in de 72 uur direct na de behandeling of zelfs gedurende de gehele behandeltijd, is het raadzaam rustiger aan te doen en tijdelijk minder hooi op je vork te nemen. Een enkele keer geven mensen aan hoofdpijn of lage rugpijn (nieren) te ervaren na een behandeling. Extra water drinken verlicht dan bijna altijd de klachten. De behandelingen stimuleren de uitscheiding van gif- en afvalstoffen. Het ontlast je nieren als de uitscheiding daarvan verdund wordt.