GEZONDHEIDSKLACHTEN DIE MET DE CHIREN® BEHANDELD KUNNEN WORDEN

Aangezichtspijn

ADHD

Allergieën

Angst, paniekstoornissen

Artritis

Artrose

Astma

Autisme

Bacteriële infecties

Bekkeninstabiliteit

Breast Implant Illness

Burn-out curatief en preventief

Calcificatie van weefsels en organen

Candida, schimmelinfectie

Carpaal tunnel syndroom

Chronische vermoeidheid

Darmaandoeningen

Depressie

Diabetes

Dyslexie

Dementie

Emotionele problemen

Fibromyalgie

Galstenen

Hart- en vaatziekten

Hartritmestoornissen

Herpes 

Roodvonk

Kinkhoest

Leveraandoeningen

HPU

 

Hypoglykemie

Kinderziekten (rode hond, mazelen, bof, roodvonk, kinkhoest) 

Littekenherstel

Longaandoeningen

Maagzweer en andere maagklachten

Menstruatieklachten, PMS

Migraine, spanningshoofdpijn e.a.

Multiple sclerose

Nierstenen

Overgangsklachten

Parasitaire infectie

Preventie zwangeschapsvergiftiging/

Pre-eclampsie

Reuma

Slapeloosheid

Slechtziendheid

Spier- en gewrichtsklachten

Spin-Inversie

Stralingsbelasting

Stress en spanningen

Toxoplasmose

Vaccinatieschade

Verminderde vruchtbaarheid

Voedselinfecties

Virale infecties

Whiplash

Ziekte van Crohn

 


Behandeling van kat Lilly 

CHIREN®, een uniek instrument!

In mijn praktijk werk ik met de Chiren®. Dit is een uniek foton-filter ontwikkeld in Duitsland.  Met het instrument worden 120 fotonpunten op acupunctuur meridianen op vingers en tenen gemeten. Deze meting geeft een overzicht van de functionaliteit van alle orgaansystemen en toont welke remedies zij nodig hebben om weer optimaal te functioneren.

 

De Chiren is het enige foton-biofeedback instrument waarbij cliënten worden behandeld met coherent licht!

 

Dit heeft twee belangrijke voordelen:

 

1)  Omdat informatie wordt overgedragen via veel hogere frequenties dan bij elektroden (gebruikelijk bij de meeste foton-instrumenten) corrigeert de Chiren® zowel de emotionale en mentale aspecten van gezondheidsproblemen als de fysieke aspecten daarvan. Dit maakt de Chiren® bij uitstek geschikt om het materiële en immateriële lichaam in haar volledige samenhang te helen.

 

2) Veiligheid. Informatie via coherent licht wordt aangereikt middels een zelfregulerend feedback-systeem waarbij het lichaam uitsluitend reageert op informatie die het lichaam nodig heeft.  Hierdoor kunnen lichaam en geest niet belast worden met verkeerde informatie. Informatie die niet aansluit bij de wensen van het lichaam wordt simpelweg niet opgepikt omdat het niet resoneert. Daarom is er geen enkele kans op schade of bijwerkingen.

 

'cleaning the terrain'

De centrale doelstelling in alle behandelingen met de Chiren is zoals Boswinkel stelt 'Cleaning the terrain'.

Een uitspraak ontleend aan Louis Pasteur die honderd jaar geleden al vertelde dat we ons niet moeten richten op de micro-organismen maar op het milieu waarin zij leven. In een gezond milieu krijgt ziekte geen kans. Alle behandelingen met de Chiren hebben tot doel het milieu in het lichaam zodanig te versterken dat toxische stoffen, bacteriën en virussen geen bedreiging meer vormen voor het lichaam.

Inzicht in ONBEGREPEN KLACHTEN

Het mooie van behandelingen met de  Chiren®  is dat je samen op ontdekkingsreis gaat waarbij de Chiren® het lichaam zelf laat spreken.  Het vertolkt direct de behoeftes van lichaam en geest zonder dat er een diagnose gesteld hoeft te worden. Het voordeel hiervan is dat de behandeling onkwetsbaar is voor interpretatiefouten in het stellen van een diagnose.

 

Vaak hebben mensen te horen gekregen dat zij bepaalde klachten hebben maar merken zij dat dit door medicijngebruik niet over gaat.  Dat komt omdat de reguliere geneeskunst slechts een deel van het hele organisme behandelt (alleen de stoffelijke chemische processen) maar ook omdat zij te weinig rekening houdt met de onderlinge samenhang en samenwerking van de verschillende orgaansystemen. De Chiren® is juist ontwikkeld om de behoeftes van lichaam en geest in die samenhang te identificeren en te ondersteunen. Via dit instrument ontdek ik met mijn cliënten altijd onbekende onderliggende oorzaken. Bijvoorbeeld dat een frozen shoulder opgelost kan worden door de darmen te behandelen of dat nierstenen kunnen voortkomen uit een virale, toxische of traumatische  belasting van de bijschildklieren of dat diabetes type II kan samenhangen met een ontstoken galblaas/leversysteem en de twaalfvingerige darm.  Het is dan alsof het ontbrekende puzzelstukje eindelijk op zijn plaats valt.  Al met al geeft dit enorm veel inzicht en houvast ook naar de toekomst toe wanneer cliënten weer op eigen kracht hun weg vervolgen.  I

Voor wie?

Biofotonen therapie is in principe voor iedereen toegankelijk. Zowel voor periodiek onderhoud om ziekte te voorkomen, om beter in vorm te raken of voor de  behandeling van acute, chronische of onbegrepen gezondheidsklachten. Ik breng daarnaast speciale expertise mee op het gebied van geboortezorg en negatieve gezondheidseffecten veroorzaakt door mobiele communicatie. 

 

Uitgesloten van behandeling zijn mensen die immuun-onderdrukkende medicijnen slikken en/of een orgaan- of weefseltransplantatie hebben ondergaan of lichaamsvreemde implantaten hebben die direct met vitale organen zijn verbonden.

 

 

waar?

Je bent welkom in mijn praktijk aan huis in Delfgauw in Zuid-Holland.  Details na intake.

Intake

 

Voor de eerste behandeling wordt altijd gevraagd naar algemene gegevens en bijzonderheden rondom de gezondheid een cliënt. Dit dient als kader in de behandelingen en zorgt voor een beter begrip tussen zorgverlener en cliënt.

behandeling

Een behandeling duurt ca 2 uur,  voor kinderen onder de twaalf een uur.

 

Via elektro acupunctuur wordt de weerstand van de huid gemeten van 120 foton-punten op handen en voeten. Dit geeft inzicht in de belasting van de verschillende orgaansystemen en antwoord op de vraag welke remedies er nodig zijn om de orgaansystemen weer in balans te brengen. De behandeling zelf bestaat uit het vasthouden van twee kristalglazen handvatten gedurende tien minuten. Bij kinderen onder de twaalf duurt dit anderhalve minuut. Het rechter handvat meet de uitstraling van biofotonen van de client. Via optische kabels wordt dit lichaamseigen licht naar het instrument geleid waar chaotisch licht gescheiden wordt van zuiver/coherent licht. Vervolgens wordt het zuivere licht versterkt teruggegeven via het linkerhandvat. Tegelijkertijd wordt in dit circuit corrigerende  informatie meegegeven die storingen op orgaansystemen opheft waardoor organen weer ongestoord kunnen functioneren en zelfherstel plaatsvindt. Of dit lukt, is nameetbaar. Voordat de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt, worden eerst, indien aanwezig,  toestanden opgeheven die de behandeling kunnen blokkeren zoals storingen door littekenweefsel, een biomagnetische dysfunctie van het lichaam en/of een whiplash.

 

Na de hoofdbehandeling via de handvatten worden alle punten nogmaals opgemeten om te zien of de organen nu coherent licht uitstralen. Wanneer dit het geval is, worden twee glazen voetplaten onder de voeten geplaatst voor een ondersteunend programma dat ongeveer 17 minuten duurt.  Voor kinderen onder de twaalf jaar duurt dit ongeveer 8 minuten.

Hoe vaak?

Ik bied verschillende trajecten aan voor verschillende doelgroepen. Voor kinderen, jongeren en mensen die recent problemen hebben ontwikkeld of een acuut probleem hebben zoals een longinfectie kunnen een aantal behandelingen (3-6) voldoende zijn om de natuurlijke balans te hervinden en weer klachtenvrij en energiek te zijn.  

 

Dit geldt ook voor iedereen die in een aantal sessies een diepe reinigingskuur en een boost van het immuunsysteem wil.

 

Voor mensen waarbij klachten gedurende langere tijd of zelfs decennia zijn opgebouwd is doorgaans een langer traject noodzakelijk om de natuurlijke balans volledig te herstellen. Dan zijn gedurende een aantal maanden wekelijks behandelingen nodig. 

Behandelvoorwaarden

1. Tijdens behandelingen graag mobiele telefoon op vliegtuigmodus of alle mobiele functies als wifi, mobiele data en bluetooth uitschakelen en gelieve geen chemische/synthetische parfums op of gebruiken tijdens behandelingen.

 

2. Gedurende de hele behandelperiode geen intensieve lichamelijke inspanning zoals sportschool of intensief fietsen of rennen etc.. Je energie moet naar de heling van je organen toe en niet weggegeven worden aan het bewegingsapparaat. Rustige wandelingen zijn prima.

 

3. Slaap tijdens de behandelperiode NIET op een matras met metalen spiralen, rijd niet in elektrische auto's en draag geen smartwatch om de pols. Deze zaken kunnen een biomagnetische dysfunctie veroorzaken of je energieveld ernstig verzwakken wat de behandelingen tegenwerkt. Houd zo veel mogelijk afstand van mobiele apparaten en schakel de functies bluetooth, wifi, mobiele data uit wanneer zij niet gebruikt worden of nodig zijn. Hiermee reduceer je je stralingsblootstelling tot 95 %. Je kunt zo nog gebeld worden maar minimaliseert je stralingsblootstelling. Dit versterkt je energieveld. Slaap in een stralingsvrije kamer met je mobiel een paar meter bij je vandaan me alle mobiele functies uit, doe dit via instellingen. De wekker doet het zo nog steeds zonder dat je blootgesteld wordt aan straling.

 

4. Drink ca. twee liter water per dag. Elke behandeling is een flinke detox voor het lichaam. Veel water drinken ondersteunt de afvoerkanalen in het afvoeren van afvalstoffen (bacterien, toxines). Een enkele keer geven mensen aan hoofdpijn of lage rugpijn (nieren) te ervaren na een behandeling. Dit is een signaal van vochtgebrek,  uitdroging en ophoping van afvalstoffen die door vochtgebrek slecht het lichaam kunnen verlaten. Extra water drinken verlicht vrijwel altijd de klachten. 

 

5. Doe geen bloed- en urine onderzoek kort na een behandeling. Een behandeling werkt 72 uur actief als een detox voor je lichaam. Daardoor kan de uitslag van urine- en bloed onderzoek een toxischer /vertekend beeld geven..

 

6. Doe ruim van tevoren GEEN BODYLOTION, CREMES of OLIE op handen en voeten en was handen en voeten voor de behandeling. Een droge schone huid komt de meetresultaten ten goede. Was voor elke behandeling handen en voeten met zeep. Een schone huid komt het meetresultaat ten goede.

 

7. Ten tijde van het behandeltraject geen alcohol, drugs en/of geestverruimende plantmedicijnen of cacaosessies.  

 

8. Combineer het behandeltraject bij voorkeur niet met andere therapievormen.