Tarieven

Herstel je basis en ontstoor vaccinschade

 Twee consulten. Behandeling waarbij de energiebanen van alle orgaansystemen worden doorgemeten. Deze behandeling ontstoort je basis (hormoonsysteem= aansturing van lichaam en geest) en zet aan tot het opschonen van je natuurlijke afvoerkanalen w.o. blaas, nieren en darmen.  Hiermee activeer je je zelf-herstellend vermogen en voer je toxische, virale en bacteriële belastingen direct makkelijker af. De behandeling ontspant lichaam en geest en geeft doorgaans direct voelbaar meer balans.. De behandeling biedt inzicht in de zorgvraag van specifieke orgaansystemen en hun onderlinge samenhang.

Twee keer consult 2 uur:  275 Euro  volwassenen en kinderen >12

kinderen  < 12 twee consulten 150 Euro

 

 

Grondig herstel en meer energie

Totale reset voor lichaam en geest die de balans grondig herstelt met voelbaar meer energie, vitaliteit en weerstand voor langere duur. Serie van 6 behandelingen waarbij alle orgaansystemen direct of indirect behandeld en opgeschoond worden. In zes weken ontdoe je je  van toxische, virale, bacteriële en emotionele belastingen die zich over een langere periode kunnen hebben opgestapeld. In deze serie verminderen of verdwijnen acute en chronische klachten.

6 Consulten wekelijks van 2 uur: 750 Euro

 

 

Intensief traject voor duurzame heling

Intensief traject van een wekelijkse behandelingen gedurende een half jaar tot een jaar.

Dit traject is bestemd voor mensen met chronische gezondheidsklachten die zich opgebouwd hebben over een lange tijd.  Lichaam en geest hebben dan ook weer tijd nodig om op eigen kracht te herstellen en optimaal te functioneren in een nieuw evenwicht. 

0,5 jaar tot 1 jaar wekelijks 2 uur, prijs op aanvraag 

 

Los onderhoudsconsult

150 Euro

 

 

 

 

Sommige verzekeraars vergoeden biofotonen behandelingen als (elektro) accupunctuur.