meditatie, de kunst van het niks doen

Meditatie is de kunst van het niks doen. Jezelf terugbrengen naar het meest wezenlijke, alleen nog maar doen wat echt nodig is om te zijn namelijk ademen. Door dit te doen creeer je ruimte in je binnenwereld. Een universum vol belevenissen en mogelijkheden.

 

Zo eenvoudig en makkelijk toepasbaar als meditatie is in het dagelijks leven, zo rijk en overvloedig zijn haar gulle gaven:

 

Een krachtige en prachtige manier om je energiebanen op te schonen en je energieveld en trilling te versterken.

Een directe weg naar innerlijke vrede, zelfliefde en fysieke en emotionele balans en gezondheid.

Maar ook een opwindende reis om onontdekte beelden, kleuren en geuren in jezelf te ontdekken en manifesteren. Om jezelf te ontwikkelen voorbij je eigen grenzen. Om het ongeziene zichtbaar te krijgen en te maken.

 

Meditatie is een bron van rijkdom die je direct kunt aanspreken en inzetten voor jezelf en de wereld om je heen.  Maar ook gewoon een heerlijk verwen moment voor jezelf waarop je even niets anders hoeft dan ontspannen in de stilte.

 

Mijn meditatieavonden voor clienten maar ook voor mensen van daar buiten zijn bedoeld voor het ervaren van innerlijke vrede, liefde en  stabiliteit als duurzame staat van zijn.

 

Heb je belangstelling? Meld je dan aan via onderstaande knop. Bij voldoende aanmeldingen gaat de eerste groep van start in het najaar van 2022!